Hebbez Ootmarsum

HEBBEZ is een gespecialiseerde winkel in mineralen, fossielen en edelstenen. Verder vindt u een groot assortiment vogel en dierfiguren gemaakt van mineralen in de winkel.

KWALITEIT EN BETAALBAARHEID

Natuurlijk staat kwaliteit allereerst voorop, maar ook betaalbaarheid is voor ons erg belangerijk. Dat kunnen wij u ook bieden, omdat wij zelf alles rechtstreeks inkopen in de landen waar de mineralen en fossielen vandaan komen.

Wij importeren o.a. uit India, China, Brazillie, Afganistan, Pakistan, Marokko, Madagaskar en Amerika.

Tevens bezoeken wij jaarlijks verschillende internationale beurzen om zo iedere keer weer aan nieuwe produkten te komen.

BREED ASSORTIMENT

Onze winkel biedt een heel uitgebreid assortiment in zowel ruwe materialen als geslepen, maar ook in sieraden hebben wij een heel braad aanbod. Zo hebben wij diverse hangers, colliers, ringen, armbanden, oorbellen en een creatieve sieradenlijn.

Hoewel HEBBEZ zich door de mineralen en fossielen onderscheid van de andere winkels in Ootmarsum, hebben wij ons assortiment aangevuld met decoratie en cadeauartikelen.

Wij hebben een zeer uitgebreide lijn figuren en beroepen beeldjes gemaakt van plaatstaal en koper van een duitse kunstenaar. Deze kunt u vinden op deze site onder het kopstuk HINZ EN KUNST.

Doordat het gehele assortiment op een speelse manier is ingericht maakt dit, samen met authentieke elementen van het uit 1700 afkomstige pand, tot een zeer sfeervol en kleurrijk geheel.

Wij zien u graag een keer bij ons in de winkel

Laat u tijdens een bezoek aan deze winkel verrassen door de schoonheid van flonkerende vondsten uit de aardkorst en de rijke historie van fossielen en edelstenen.Deze winkel biedt zowel voor de beginnende als de gevorderde verzamelaar een prachtige collectie. Zoekt u een leuk cadeau kom dan eens binnen

ADRESGEGEVENS:

Hebbez

Grotestraat 13

7631 BT OOTMARSUM

OPENINGSTIJDEN:

  • maandag    gesloten
  • dinsdag      10.00-17.30 uur
  • woensdag  10.00-17.30 uur
  • donderdag  10.00-17.30 uur
  • vrijdag       10.00-17.30 uur
  • zaterdag    10.00-17.00 uur
  • zondag      13.00-17.00 uur

 

overzicht winkel

overzicht winkel

Overzicht winkel

Overzicht winkel

Hinz en Kunst

Hinz en kunst

Overzicht winkel

Overzicht winkel